ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ

 "Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ"

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

 

 

<<ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΣ>>

Για περισσότερες πληροφορίες πατήσετε ΕΔΩ

 

Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου

 του Συλλόγου στις 16 Δεκεμβρίου 2017

 

Σας περιμένουμε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 και Ω 17.30, στην πλατεία Αλεποσπίτων Γοργοποτάμου, για ανάψουμε και φέτος το Χριστουγεννιάτικο δένδρο του Συλλόγου μας, όπου ο Αι - Βασίλης θα μας επισκεφτεί και θα μοιράσει δώρα στους μικρούς μας φίλους.

 

Με την συνοδεία μουσικής, με ζεστό κρασί και με χριστουγεννιάτικες λιχουδιές θα χορέψουμε και θα διασκεδάσουμε στις φωτιές που θα ανάψουμε  να μας ζεστάνουν.

 

Καλές γιορτές και σας  περιμένουμε όλους να σας ευχηθούμε από κοντά !!!

 

 

Εκδρομή του συλλόγου στο Πήλιο στης 5 Νοεμβρίου 2017

 

Ο σύλλογος μας φεύγει για Πήλιο! Τον Νοέμβριο, στις 5 του μήνα φεύγουμε για αγαπημένο Πηλιο και Βόλο. Τιμη εισιτηρίου 13€ για τους μεγάλους ΔΩΡΕΑΝ, για παιδιά εως 16 ετων. Δηλώστε εγκαίρως την συμμετοχή σας! Ολες οι πληροφορίες του προγράμματος καθως και τα τηλεφωνα επικοινωνίας βρίσκονται στην αφίσα μας!

Σας περιμένουμε!

 

 

Ελάτε να γυμναστούμε και ξεκινάμε δωρεάν!

 

 

Εκλογές του Συλλόγου στις 18-9-2017

 

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 18/09/2017 στον χώρο του συλλόγου μας, η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:

 

Επανεκκίνηση λοιπόν με:


Πρόεδρο

Γιάννη Α. Κακαβίτσα

 

Αντιπρόεδρο Α'

Γιώργο Ανδρεόπουλο


Αντιπρόεδρο Β'

Δημήτρη Μελισσό


Γεν. Γραμματέα

Σπύρο Χασιακό


Ειδ. γραμματέα

Βασίλη Σ. Μακρή


Ταμία

Λαμπρινή Καραγεώργου


Έιδ. Μελος

Μαρία Λάμπρου - Κακαβίτσα

 

<<>>

 

Επίσης ορίστηκαν


Στην επικοινωνία Facebook

https://www.facebook.com/sillogosgorg
Βαρσαμία Ζαγγογιάννη

 &
Υπεύθυνος ενημέρωσης και διαχείρισης σελίδας συλλόγου:

http://www.gorgopotamosvillage.gr

Κώστας Δ. Ζαγγογιάννης
 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζι μας για ιδέες, προτάσεις, ανησυχίες που αφορούν το χωριό μας!


Καλή αρχή και καλο φθινόπωρο!

 

(φωτο μετά το τέλος της συνέλευσης)

 

 

 

Αποκριάτικο πάρτυ στις 12 - 3 - 2016

 

Εκλογές του Συλλόγου στις 8-6-2015

 

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 8/06/2015,

η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:

 

Πρόεδρος

Βασιλονικολός Ιωάννης


Αντιπρόεδρος Α΄

 Δοντά Ευαγγελία


Αντιπρόεδρος Β΄

Διώτης Κωνσταντίνος

 

Γεν. Γραμματέας
Χασιακός Σπύρος


Ειδ. Γραμματέας

Τσακνή Αγγελική


Ταμίας

Μαστρογιάννη Μαρία


Ειδ. Μέλος

Ανδρεόπουλος Γεώργιος

 

Προβολή του ντοκιμαντερ "Έτσι τινάχτηκε ο Γοργοπόταμος"

 Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 18.00, θα γίνει προβολή του ντοκιμαντέρ "Έτσι τινάχτηκε ο Γοργοπόταμος", του συμπατριώτη μας Χρήστου Ζημιανίτη.

Η προβολη θα γίνει σε αίθουσα που μας παραχώρησε ο Δήμος Λαμίας, στην οδό Λεωνίδου 9-11 πάνω από το Δημοτικό Parking.

Ο κ. Ζημιανίτης δημιούργησε ένα Ντοκιμαντέρ, παίρνοντας συνεντεύξεις από τους συμμετέχοντες σε κάθε επιχειρησιακό Τομέα της "Επιχείρησης Γοργοπόταμος".

Στο ντοκιμαντέρ μιλούν οι Έντυ Μάγιερς, Κρις Γουντχαουζ και Θέμις Μαρίνος της Aγγλικής αποστολής, ο Παντελής Κωτσάκης του Ε.Δ.Ε.Σ., ο Γεώργιος Χουλιάρας (Περικλής) και Δημήτριος Δημητρίου (Νικηφόρος) του Ε.Λ.Α.Σ., καθώς και οι οδηγοί των τμημάτων Γιάννης Πιστόλης και Βασίλης Γκαρίλας.

Οι συμμετέχοντες στην ανατίναξη Αντιστασιακοί, αφηγούνται με κάθε λεπτομέρεια τα γεγονότα της επιχείρησης. Ο κάθε αφηγητής περιορίζεται στο να αφηγείται τα γεγονότα όπως διαδραματιστήκαν στον τομέα που συμμετείχε και μόνο, και  όχι στο σύνολο της "Επιχείρησης", όπως πιθανόν να τα άκουσε από τους συντρόφους του. Έτσι επιτυγχάνεται η μέγιστη αντικειμενικότα των γεγονότων.

Τη προβολή θα προλογίσει ο ίδιος ο Δημιουργός και Σκηνοθέτης του Ντοκιμαντερ κ. Ζημιανίτης , ο οποίος  θα είναι διαθέσιμος για ερωτήσεις μετά το πέρας αυτής.

Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε στην Ελληνική Τηλεόραση το 1982. Έκτοτε δεν έγινε καμία  δημόσια προβολή. Ο  κ. Ζημιανίτης το παραχώρησε για προβολή στην Εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου, αφιλόκερδος και γι΄ αυτό τον ευχαριστούμε.

Σας περιμένουμε να ζήσετε μέσα από το Ντοκιμαντέρ, την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου, σε μία προβολή που θα σας μείνει αξέχαστη!

 

Μερικά λόγια για τη ζωή και το έργο του συμπατριώτη μας Χρήστου Ζημιανίτη, σκηνοθέτη και παραγωγό του ντοκιμαντερ

Γεννήθηκε το 1953, στο Δίκαστρο Φθιώτιδας. Μεγάλωσε και τελείωσε τοΔημοτικό και το Γυμνάσιο στη Στυλίδα Φθιώτιδος. Το 1973 τελείωσε την Σχολή Κινηματογράφου – Τηλεόρασης του Λυκούργου Σταυράκου, στο τμήμα Σκηνοθεσίας – Οπερατέρ.

Το 1975 στην ΥΕΝΕΔ, σκηνοθετεί την εβδομαδιαία εκπομπή με τίτλο« ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ » με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Αγγελική Δαμίγου. Το 1976 εως το 1981 αναλαμβάνει την σκηνοθεσία της εβδομαδιαίας εκπομπής ‘’ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ‘’ και ‘’ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ’’ στην ΥΕΝΕΔ, με παρουσιάστρια και πάλι την δημοσιογράφο Αγγελική Δαμίγου. Παράλληλα γυρίζει στην ΥΕΝΕΔ την ιστορική σειρά :‘’ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ’’.

Η περίοδος καλύπτεται με 20 ιστορικά ντοκιμαντέρ, από την περίοδο (1814 – 1974) από τα οποία τα περισσότερα προβλήθηκαν στην ΥΕΝΕΔ με πρώτο το ‘’ΤΟ ΕΠΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ 1940’’,’’ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ’’, κτλ. Το ντοκιμαντέρ, ’’ ΈΤΣΙ ΤΙΝΑΧΤΗΚΕ Ο ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ’’ προβλήθηκε με την αναγνώριση της Εθνικής Αντίστασης το 1982 στην ΥΕΝΕΔ (ΕΡΤ 2).

Επίσης για πρώτη φορά το 1977, παρουσίασε τη Λαμία στην εκπομπή ‘’Ελληνικοί Παλμοί ’’, σε 4 εβδομαδιαίες εκπομπές. Παράλληλα με την επαγγελματική αυτή διαδρομή, διετέλεσε οπερατέρ στην ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού, από το 1983 εως το 1997. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Τσαμπάζη και έχει δύο γιούς τον Κωνσταντίνο και τον Αθανάσιο.

 

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

 

Αγαπητοί μας φίλοι..


Σε μια προσπάθεια ανάδειξης του χωριού μας και του έργου του μας, ο Δικτυακός χώρος www.gorgopotamosvillage.gr λειτουργεί πλέον υπό την αιγίδα του Συλλόγου μας.

Προσθέστε τη σελίδα στα αγαπημένα σας και επισκεφθείτε την καθημερινά για να μαθαίνετε νέα μας και προτείνετε την στους φίλους σας.

Επίσης για τους παραπάνω σκοπούς έχει δημιουργηθεί και το group www.facebook.com/sillogosgorg?fref=ts  μέσα από το οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Όσοι έχετε υλικό από το χωριό μας (φωτογραφίες, πληροφορίες, ιστορίες κλπ) αν θέλετε μπορείτε να μας το διαθέσετε προκειμένου να αναρτηθεί.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον Κων/νο Δημ. Ζαγγογιάννη, δημιουργό και διαχειριστή  του www.gorgopotamosvillage.gr, για την συμπαράσταση και την προσφορά του προς το Σύλλογο.

Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε τις προσπάθειές μας αλλά κυρίως για τις παρεμβάσεις σας προκειμένου να γίνουμε καλύτεροι.
 

 

 

Συντήρηση του Δημοτικού Σχολείου Αλεποσπίτων

 

Σας ενημερώνουμε ότι εργαζόμαστε συνεχώς για την βελτίωση – συντήρηση του Δημοτικού Σχολείου Αλεποσπίτωνμε την πολύτιμη συνεισφορά των χωριανών σε τεχνικά μέσα, οικειοθελή προσωπική εργασία ή ακόμη και με οικονομική υποστήριξη..

 

Όσοι θέλουν να συνεισφέρουν μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο μας προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά.

 

Σημειώνουμε πως είναι ιδιαιτέρως σημαντική η προσφορά όλων μας, με τον τρόπο που μπορεί ο καθένας μας, ώστε να μην επιτρέψουμε το Σχολείο να ερημώσει και να το μετατρέψουμε σε χώρο συνάντησης και άθλησης των παιδιών μας.

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους για την διάθεση και την προσπάθεια.


 

 

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

 

Όσα μέλη επιθυμούν να ανανεώσουν την ετήσια εγγραφή τους, παρακαλούνται όπως καταθέσουν στον Τραπεζικό Λογαριασμό μας  στην Τράπεζα ALFA BANK και εν συνεχεία να ενημερώνουν τον Ταμία του Συλλόγου  .

 

Αριθμός Λογαριασμού: 211-002101-054605

Ποσό συνδρομής 10,00 Euro

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι η συνδρομή σας είναι πολύ σημαντική, διότι έτσι εξασφαλίζουμε τα έξοδα κίνησης του Συλλόγου μας.

 

 

 

   Επιστροφή στην Κεντρική Σελίδα