ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ

 «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ»

 

 Προβολή του Ντοκιμαντέρ " Έτσι Τινάχτηκε ο Γοργοπόταμος" 

του συμπατριώτη μας Χρήστού Ζημιανίτη

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 18.00, πραγματοποιήθηκε η προβολή του ντοκιμαντέρ "Έτσι τινάχτηκε ο Γοργοπόταμος", του συμπατριώτη μας Σκηνοθέτη και Παραγωγού Χρήστου Ζημιανίτη. Η προβολη έγινε σε αίθουσα που μας παραχώρησε ο Δήμος Λαμίας, στην οδό Λεωνίδου 9-11. Ο κ. Ζημιανίτης δημιούργησε ένα Ντοκιμαντέρ, παίρνοντας συνεντεύξεις από τους συμμετέχοντες σε κάθε επιχειρησιακό Τομέα της "Επιχείρησης Γοργοπόταμος" .

Στο Ντοκιμαντέρ που παρουσιάστηκε, οι συμμετέχοντες στην ανατίναξη Αντιστασιακοί, αφηγούνται με κάθε λεπτομέρεια τα γεγονότα της επιχείρησης. Ο κάθε αφηγητής περιορίζεται στο να αφηγείται τα γεγονότα όπως διαδραματιστήκαν στον τομέα που συμμετείχε και μόνο, και όχι στο σύνολο της "Επιχείρησης", όπως πιθανόν να τα άκουσε από τους συντρόφους του. Έτσι επιτεύχθηκε η μέγιστη αντικειμενικότα στην παρουσίαση των γεγονότων.

Τη προβολή προλόγισε ο ίδιος ο Δημιουργός και Σκηνοθέτης του Ντοκιμαντερ κ. Ζημιανίτης , ο οποίος  απάντησε σε ερωτήσεις μετά το πέρας αυτής. Το Ντοκιμαντέρ παραχώρησε  ο κ. Ζημιανίτης στον Σύλλογο Αφιλοκερδώς. Τον ευχαριστούμε !!!

Δείτε την Συνέντευξη του Χρήστου Ζημιανίτη, σκηνοθέτη και παραγωγού

του  ντοκιμαντέρ,  καθώς   και    του   Αθανασίου   Κυτέα,     Πρόεδρο    του

Εκπολιτιστικού     Συλλόγου    «Άγιος  Γεώργιος»    στο   Δελτίο    Ειδήσεων

 του   Καναλιού    «ΕΝΑ»   της   Λαμίας    στις    22   &   24   Νοεμβρίου  2013

 

 

Φωτογραφικό Υλικό

*** Εάν δεν εμφανίζονται όλες οι φωτογραφίες πατήστε CTRL + R ***

                 

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

Η Αφίσα

Σχετικά Δημοσιεύματα& Φωτογραφικό Υλικό

http://cosmopoliti.com/

 

Σχετικά Δελτία Ειδήσεων σε τηλεοπτικούς σταθμούς

http://youtu.be/K2H2YiAdNAM

 

<< Επιστροφή στις Εκδηλώσεις                                                                                                                                                                                                                    Κεντρική Σελίδα >>