ΕΝΟΡΙΑ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ 2016 ΣΤΟΝ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ

 

Εορτασμός με συμμετοχή του Δήμου Λάμιας

*** Εάν δεν εμφανίζονται όλες οι φωτογραφίες πατήστε CTRL + R ***

Με λαμπρότητα και συμμετοχή πλήθους κόσμου έγινε σήμερα στο Γοργοπόταμο ο εορτασμός των Θεοφανίων και η τελετή Αγιασμού των Υδάτων παρουσία του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη, των βουλευτών Αποστόλη Καραναστάση και Χρήστου Σταϊκούρα, του πρώην Υπουργού Αθανάσιου Γιαννόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Περλεπέ, του διευθυντή του γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Βασίλη Μαστρογιάννη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αθανάσιου Κλειτσάκη, Αντιδημάρχων, Περιφερειακών και Δημοτικών Σύμβουλων.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, που έγινε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής, κλήρος και πιστοί κατευθύνθηκαν υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας στο Γοργοπόταμο όπου και πραγματοποιήθηκε η τελετή Αγιασμού των Υδάτων.

    

    

         

<< Επιστροφή στις Εκδηλώσεις                                                                                                                                                                                                                    Κεντρική Σελίδα >>