ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ

 «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ»

 

 Εκδηλώσεις Πρωτομαγιάς 2018 στην "Αγία Σωτήρα"

* Όπως και πέρυσι, σε μία ηλιόλουστη ημέρα, στην καταπράσινη ανθισμένη φύση της  "Αγίας Σωτήρας" Αλεποσπίτων, σε μια μεγάλη γιορτή που διοργάνωσε ο σύλλογός μας,  οι χωριανοί, οι φίλοι του χωριού και πολύς άλλος κόσμος κόσμο γιόρτασε την πρωτομαγιά. Το πρωί  τελέσθηκε Θεία λειτουργία με Αρτοκλασία, στο ιστορικό εξωκλήσι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

* Ο Σύλλογος είχαμε φροντίσει υπάρχουν αναμμένα κάρβουνα, για όσους ήθελαν να φέρουν τις σχάρες στους να ψήσουν, λειτουργούσε αναψυκτήριο του συλλόγου με παγωτά, παγωμένα αναψυκτικά, μπύρες και καφέδες και καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας υπήρχε Dj με Ελληνική Μουσική.

* Πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός Χωριάτικης Πίτας με πλούσια Δώρα και  προσφέρθηκε δωρεάν πίτας σε όλους τους τους παρευρισκόμενους. Συγχαρητήρια στις νοικοκυρές Αλεξάνδρα, Κατίνα και την Βάσω που κέρδισαν στον διαγωνισμό πίτας  και ευχαριστούμε όλες τις υπόλοιπες που μπορεί να μην κέρδισαν, αλλά μας γέμισαν το τραπέζι με την τέχνη τους!

 

* Είχαμε την τιμή να φιλοξενούμε στον χώρο την Πολιτιστική ένωση Περάματος,  που  χόρεψαν και διασκέδασαν μαζί μας και απολαύσαμε χορούς από παραδοσιακά συγκροτήματα με την επιμέλεια της UNESCO Πειραιώς και Νήσων. Τους ευχαριστούμε που ταξίδεψαν από Αθήνα για να περάσουμε παρέα μας αυτή την μέρα και ελπίζουμε να πέρασαν καλά.

 

    

 

    

 

    

 

    

 

    

 

    

 

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

 

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    


    

    

    

    

Watch the Video

 

 << Επιστροφή στις Εκδηλώσεις                                                                                                                                                                 Κεντρική Σελίδα >>